Florida Panthers teki viisi peräkkäistä voittoa 4-2 New York Rangersista maanantai-iltana matkallaan. Reinhart teki kaksi maalia, Barkoville tuli kaksi syöttöpistettä, Lomberg teki ottelun ratkaisumaalin, ja Bobrovsky torjui 26 kertaa.

Panthers on vauhdissa, sillä sen ennätys on vaikuttava 15-2-0 tammikuun 22. päivän jälkeen. Päävalmentaja Maurice sanoi: “Meillä on kova aikataulu tässä kuussa 11 pudotuspelien kaliiperin joukkuetta. Olemme yrittäneet löytää erilaisia tapoja voittaa, ja tänään huomasimme, että meidän piti luistella tietyllä tavalla. Jokainen vastustaja on erilainen, ja vaikka kyse on ‘oman pelin pelaamisesta’, sinun on opittava mukauttamaan taktiikkaasi. Yritämme löytää erilaisia tapoja säätää peliämme.”

Rangers hyppäsi ottelun alkupuolella johtoon. Kun ensimmäistä erää oli pelattu 16.39, New York Rangers Pelipaita pelannut Culler auttoi Rangersin 1-0-johtoon viime sekunneilla. Hän teki maalin Jacob Trouban laukauksen reboundista oikealta laidalta. New York Rangers siirtyi toiseen erään yhden maalin johtoon Cullerin maalilla.

Panthers nousi toiseen erään ja Reinhart teki tasoitusmaalin Barkovin upealla syötöllä. Barkov poimi kiekon näppärästi ja löi sen sitten ilmaan ja syötti kiekon puolustuksen yli maalitolpan taakse hautautuneelle Reinhartille, joka puski kiekon helposti tyhjään maaliin.

Reinhart ja Barkov, joilla molemmilla oli päällään Florida Panthers Pelipaita, tekivät sitten jälleen yhdessä Reinhartin kauniin viimeistelyn, jolla Reinhart vei pelin takaisin johtoon. Tässä vaiheessa Reinhart oli tehnyt kauden 44. maalinsa ja oli hyvässä vireessä, sillä hän oli tehnyt viisi maalia kolmessa viime ottelussaan.

Rangers tasoitti ottelun toisen erän lopulla Criddlen maalilla, mutta se ei pystynyt jatkamaan hyökkäysvauhtiaan kolmannessa erässä. Ljungberg teki kolmannessa erässä tärkeän maalin ja auttoi Panthersin jälleen johtoon. Vaikka Rangers nousi kolmannen erän lopulla, se ei lopulta pystynyt tekemään maalia. Panthers sinetöi voiton Rendellin tyhjään maaliin.

Panthersin päävalmentaja Maurice sanoi ottelun jälkeen, että hänen joukkueensa yrittää löytää erilaisia tapoja voittaa ja heidän on sopeutettava taktiikkansa eri vastustajiin. Rangersin päävalmentaja Laviolette puolestaan myönsi, että hänen joukkueensa kyvyttömyys tehdä oikea-aikaisia muutoksia Panthersin ja Leijonien mentyä johtoon oli yksi suurimmista syistä tappioon.

Voitto oli ratkaiseva Panthersille, joka on ratkaisevassa vaiheessa pyrkiessään pudotuspelipaikkaan. Paitsi että se teki viisi voittoa peräkkäin, se myös jatkoi johtonsa vakiinnuttamista itäisen konferenssin sarjataulukon kärjessä.